Om oss

Nu finns Einarsson i Ängelholm

Reine Einarsson, visionären bakom R Einarsson Bil (2007–2023), har introducerat sitt senaste bilföretag i hjärtat av Ängelholm. Vår nyligen renoverade lokal strålar av en varm och inbjudande atmosfär, vilket gör ditt besök hos oss både familjärt och avkopplande.

Med en imponerande erfarenhet på över 24 år inom bilbranschen strävar jag och mitt team efter att fortsätta vår dedikation till bilförsäljning och hög kund nöjdhet. På Bileinarsson handplockar vi noggrant ett sortiment av moderna begagnade bilar. Vår främsta prioritet är att fokusera på kvalitet och tillförlitlighet, så att du får en bil som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar och behov.

Sedan den 16 juni har vi varit en del av Ängelholms gemenskap och erbjuder nu möjligheten att både köpa och sälja bilar hos oss. Utforska vårt utbud på här eller på blocket.se, och upptäck en unik bilupplevelse hos oss på BILEINARSSON. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld av högkvalitativa bilar och enastående service.

Varmt välkomna till oss.

Till försäljning

Med ett stort kontaktnät i och utanför landet så kan vi även råda och leta upp den bil just Du är intresserad av, även om vi inte har den hemma i bilhallen för tillfället.